Wedstrijdverslag KFCE Belzele - E. Vinkt A 25 Nov 2018

KFCE Belzele - E. Vinkt A     2-1

 

Met de uitstekende prestatie vorige week op SK Nevele in het achterhoofd en een verdedigend compartiment die staat als een muur : geen enkel tegendoelpunt geïncasseerd de laatste 4 wedstrijden , zagen we deze match gemotiveerd tegemoed .

 

Ondanks wij twee verdedigende ervaren spelers misten met name Jelle Lippens ( spierscheur ) en Flor Goethals ( ziek )zagen we terug van bij het begin van deze wedstrijd een solide achterhoede en een betrouwbaar sluitstuk in vorm met name captain Alain VDB .

 

Belzele startte met windvoordeel en zette Vinkt meteen onder druk . Vanuit een bedrijvig middenveld kwamen er kansen en de geel-zwarten moesten al vlug enkele hoekschoppen toestaan .

 

Op de 17° minuut mocht Arne Cazaerck op links al de vijfde hoekschop op rij trappen en deze was prijs want Seba Van De Sompel kopte die al duikelend in de rechter benedenhoek 1-0 .

 

Onze jongens gingen verder op hun élan en nog geen drie minuten later kon Brent Van Leene na een enig mooie dieptepas van Sam Schauvliege al vallend de 2-0 aantekenen  ( 19° min ) .

 

Vinkt was duidelijk van slag tot zover dat zelfs een verdediger ei zo na scoorde in eigen doel door keihard op de eigen doelpaal te besluiten na het proberen wegwerken van een scherpe voorzet .

 

De jonge keeper Van Steenkiste liet zich tot aan de rust nog enkele malen goed opmerken door een harde rechtstreekse vrije trap van Arne Cazaerck en vervolgens een schot in de draai Van Seba VDS uit zijn doelvlak te zweven .

 

Een ruststand van 2-0 was te weinig voor de gecreëerde doelkansen .

 

Na de rust een totaal ander beeld,  iets wat men meer ziet bij dergelijke wedstrijden . Denken dat de buit binnen is en uit de kleedkamer komen met een gevoel van we maken er straks nog enkele bij .

 

Dit was zonder De Keyser gerekend die op de 47°min op hoekschop via Tom De Somviele kon tegenscoren en het stond 2-1 . Vinkt kreeg moed en met windvoordeel brachten ze meer druk . Wij konden wel geregeld op de counter tegenprikken

maar de afwerking liet te wensen over . De ingevallen Jens Verdegem besloot nog met een ver schot op de paal en kansen via Sander Van Driessche en Seba VDS werden onschadelijk gemaakt .

 

Vinkt zette op het einde nog alles op alles om een punt uit de brand te slepen maar goed voor ons bleef het zo . Bijgevolg :  terug 3 puntjes binnen .

 

Belzele behaalde de afgelopen 5 wedstrijden een 11 op 15 en kreeg slechts 1 doelpuntje tegen !! Zo komen we op een gedeelde 3 de plaats samen met SK Wachtebeke .

 

Volgende week trekken we Noordelijk naar SK Watervliet, op papier moet er daar terug geoogst worden maar laat ons niet te hoogmoedig worden .

 

Met de huidige ingesteldheid en vooral het goede defensief compartiment proberen we in de top drie te blijven samen met onze andere Evergemse buren : DKW en Center .

 

Belzele speelde met : Van Den Broucke - De Somviele - Schauvliege - Van Eenaeme - Malysse - Cazaerck - Baert - Vandewalle - Van De Sompel - Verclyte en

Van Leene . Res : Westelinck - Van Driessche - Verdegem en De Wispelaere

 

Volgende week recupereren we Alex Oduro ( komt uit schorsing ) - Goethals Flor ( genezen ) - Lippens Jelle ??? ( nog gekwetst ) .

Brecht Baert kreeg wel zijn derde geel en is geschorst .

 

Vanwege de GC - Verslaggever : Koen Cazaerck

Wedstrijdverslag SK Nevele - KFCE Belzele 25 Nov 2018

SK Nevele – KFCE Belzele   0-2

 

Gisteren 25 november , een druilige koude winderige herfstdag en met een verplaatsing naar SK Nevele die tevens met 21 punten op een gedeelde 6 plaats staat , zou dit het geen lachertje worden .

 

Ondanks we de drie laatste wedstrijden niet verloren en geenenkel tegendoelpunt incasseerden konden we niet tevreden zijn met een 5 op 9 en vooral omdat we niet scoorden de laatste 4 wedstrijden . Seba Van De Sompel was geschorst en met Pieter Claeys nog steeds in de lappenmand waren we offensief terug wat onthoofd .

 

Daarbij kwam dat net voor de wedstrijd twee voorspelers die van start zouden gaan nog te laat aankwamen op Nevele disciplinair gestraft op de bank mochten plaatsnemen en werden vervangen , zag het er enigszins aanvallend niet zo hoopgevend uit .

 

Gelukkig beschikken we tegenwoordig over een sterk , solide verdedigend blok met een betrouwbare doelman en een hard werkend middenveld die onze aanval goed ondersteunt .

 

In de eerste helft zagen we vooral veel wisselende kansen met telkens twee goede keepers die de bordjes tot aan de rust op 0-0 hielden . Na de rust een gretiger Belzele die verzorgder speelde en meer en meer kansen kreeg maar de mooiste grote kans kwam er voor de blauw – witte thuisploeg waar hun spits Schelstraete een mooie voorzet van de vaardige kapitein Nabili huizenhoog overtrapte iets wat nochtans maar binnen te tikken viel .

 

Eventjes slikken voor ons maar de bevrijding kwam er op een afgeweerde hoekschop van Arne Cazaerck die door Flor Goethals op de 83°min staalhard in de rechterbenedenhoek vanop 30 meter werd binnengepoeierd 0-1 .

 

Wie ging scoren won de wedstrijd dit was zowat te voorspellen en inderdaad nog 5 min later kon een dolblije ingevallen Brent Van Leene met een mooi indraaiend schot vanop links thuisdoelman Vermaercke verschalken en de geruststellende 0-2 stond op het bord .

 

Nevele dreigde nog even via hun beste speler Nabili maar diens gekruist schot ging voorlangs en niet veel later kon onze captain Alain VDB zijn vierde clean-sheet op rij aantekenen .

 

 

Mooie driepunter die ons op de vierde plaats brengt . Nu volgende week eindelijk eens overtuigen thuis tegen Vinkt A die tevens aan een remonte bezig is en al op een gedeelde zesde plaats staat te pronken .

 

 

 

Alexander Oduro pakte zijn derde geel maar Sebastien Van De Sompel komt terug na schorsing .

 

 

 

Belzele speelde met :

 

VanDen Broucke – De Somviele – Goethals – Schauvliege – Malysse – Cazaerck – Lippens – Verclyte – Lampens – Van Driessche – Vandewalle

 

Res/ Oduro – Van Leene – Baert en Verdegem .

 

 

 

Vanwege jullie verslaggever , Koen Cazaerck


 

Wedstrijdverslag SK Wachtebeke - KFCE Belzele 11 Nov 2018

SK Wachtebeke – KFCE Belzele   0-1

 

Belangrijke wedstrijd voor beide ploegen die een plaatsje in de top 5 ambiëren !

 

Wachtebeke kwam enigszins verzwakt aan de aftrap wegens schorsingen en geblesseerden . Maar ook bij Belzele ontbraken enkele sterkhouders zoals Sehric, Claeys, Malysse, Nuytinck en tevens Arne Cazaerck die bij de opwarming te veel last ondervond van de rechter enkel en bijgevolg op de bank de wedstrijd aanvatte .

 

Van bij het begin zagen we vooral van beide kanten slordig voetbal en op die manier waren er gedurende de eerste 20 minuten weinig noemenswaardige kansen te noteren . Vanaf het half uur namen onze jongens meer het heft in handen en kwamen er meer kansen o.a.voor Oduro en Van De Sompel .

Belzele werd beloond op de 44° minuut toen Alexander Oduro vanop links mooi naar binnen sloop en met zijn linker prachtig overhoeks de 0-1 kon aantekenen .

 

Na de rust evenwichtig voetbal met wisselende kansen langs beide kanten met vooral een dikke pluim voor onze captain Alain VanDen Broucke die tot tweemaal toe belette dat de rood-witten op gelijke hoogte konden komen .

 

Wachtebeke was gedurende het laatste kwartier de meest dreigende ploeg maar onze defensie gaf geen krimp KFCEB kon zelfs profiteren van enkele gevaarlijke uitbraken die dicht tegen de 0-2 aanleunden maar aan efficiëntie ontbraken .

 

Op het einde nog wat bibberen maar na 3 minuten overtime hielden we de 0-1 en de mooie driepunter was binnen !!

 

Belzele speelde met :

 

Alain VDB – De Somviele – Schauvliege – Goethals – Baert – Vandewalle –Oduro-Lippens – Van leene –

Van De Sompel – Verclyte .

Res .: Cazaerck – Van Driessche – Van Eenaeme en Westelinck .

 

Jelle Lippens pakte zijn derde geel en is aldus geschorst voor de komende thuiswedstrijd tegen Donk .

 

Vanwege jullie GC-correspondent , Koen C.

 

  

Koen Cazaerck
trainer

Wedstrijdverslag KFCE Belzele - SK Hansbeke 04 Nov 2018

KFCE Belzele – SK Hansbeke        0-0

 

Een wedstrijd met heel wat middenveldspel en wisselende kansen voor beide partijen. Ondanks dit scoreloos gelijkspel kunnen we van deze partij zeggen dat het een match was waarbij men bijna met 100% zekerheid kon zeggen dat diegene die het eerste doelpunt zou scoren de drie punten zou binnenhalen .

 

In de eerste helft konden we slechts twee noemenswaardige fases met dreigend doelgevaar opmerken. Eentje voor Hansbeke toen Wittouck in de draai de dwarsligger trof.

 

Van Belzeelse kant was er net voor de rust de mogelijkheid om op voorsprong te komen nadat een afgeweerde hoekschop Sam Schauvliege op doel kon besluiten.

 

De bezoekende doelman was geklopt maar de bal schampte op een Hansbeekse verdediger af en belandde net naast de rechter paal .

 

De tweede helft bood meer animo en we kregen twee ploegen die er alles aan deden om dat doelpuntje te scoren maar telkens stootten ze op solide verdedigingen.

 

Er kwamen kansen en eigenlijk meer voor de bezoekers dan voor KFCEB maar telkens bleken de aanvallers van beide partijen te onmondig in de zone van de waarheid.

 

Op de 80°min mocht Ben Nuytinck op rechts een hoekschop nemen , Ben sneed die scherp en hard aan naar de tweede paal, daar kon Alex Oduro mooi naar de linker bovenhoek met het hoofd verlengen maar de bezoekende doelman zweefde die enigmooi uit zijn doelvlak .

 

Scheidsrechter De Groote, die een goede partij floot zonder grensrechters, liet nog enkele minuten overspelen maar de brilscore bleef onveranderd op het scorebord . Einde partij en een logische puntendeling .

 

Belzele speelde met :

 

Van Den Broucke – Goethals – Sehric – Schauvliege – De Somviele – Cazaerck – Vandewalle – Van Leene – Van Driessche

Oduro en Lippens . Res / Nuytinck – Baert – Verclyte en Westelinck .

 

Volgende week is er ons eetfestijn en dan spelen we traditioneel op verplaatsing. We trekken naar de tweede in de rangschikking mn SK Wachtebeke.

 

Seba Van De Sompel is terug beschikbaar na twee speeldagen schorsing. Wel staan er 5 spelers op twee gele kaarten en riskeren ze een schorsing indien zij een derde gele kaart krijgen .

 

Vanwege de verslaggever , Koen Cazaerck

Wedstrijdverslag Sp Ursel - KFCE Belzele 28 Okt 2018

Sp Ursel - KFCE Belzele        3-0

 

Een niet onbelangrijke wedstrijd voor beide ploegen die de top 5 ambiëren in een onderlinge confrontatie draaide uit tot een niet onaardige partij waarbij Sparta toch wel als verdiende winnaar uit de bus kwam .

 

Op het brede en prachtige terrein van Ursel hielden beide ploegen elkaar in evenwicht tot aan de rust . Deze brilscore was vooral de verdienste van onze Belzeelse kapitein Alain VanDen Broucke die door enkele prachtige saves uit zijn mouw te schudden de snelle en vaardige thuisaanvallers tot driemaal toe belette op voorsprong te komen . Van onze kant was er weinig dreiging en de solide groen-zwarte verdediging maakte elke wit-zwarte aanval quasi onmiddellijk onschadelijk .

 

De tweede helft startte en wat direct opviel is dat de jonge thuisploeg veel sneller en gretiger resoluut voor de aanval koos . Dit had succes want een lange rush op de 48° min van de stevige middenvelder Busschaert werd beloond na een prachtig schot vanop 30 meter die via de paal in doel belandde 1-0 .

 

Belzele probeerde daarna wat aanvallender te spelen maar bleef onmondig voor het Urselse doel . Op hoekschop kon Sam Schauvliege ei zo na binnenkoppen maar het leder waaide enkele centimeters boven Sams hoofd voorlangs en weg was de kans . Met nog 10 min op de klok werd er door KFCEB man op man gespeeld achteraan en probeerden we met een extra aanvaller nog het tij te keren maar tevergeefs . Ursel kreeg nu nog meer ruimte en bij gevolg scoorden ze nog tweemaal waaronder een wereldgoal van invaller Stofferis op de 90°min 3-0 .

 

Verdiende overwinning voor de thuisploeg  die zich op de tweede plaats nestelt . Wij vallen wat terug maar hopen volgende week thuis tegen SK Hansbeke de punten terug te pakken wat ons opnieuw een top vijf plaats garandeert .

 

Minpunt na de wedstrijd op Ursel is de grote foutenlast die ons niet minder dan 6 gele kaarten kostte . Overdreven toegekend door een te lakse ref die duidelijk meer groen-zwart gezind was en veel te vlug de kartonnetjes bovenhaalde .

 

Tegen Hansbeke volgende week zondag 4/11 missen we nog steeds Seba Van De Sompel die zijn tweede strafzondag uitzit . Pieter Claeys en Jens Malysse zijn nog geblesseerd . Arne Cazaerck , Brecht Baert , Flor Goethals en Tom De Somviele staan op scherp ( 2 x geel ) .

 

Vanwege jullie reporter ter plaatse Koen C. , GC

Wedstrijdverslag KFCE Belzele - VC Boekhoute 21 Okt 2018

KFCE Belzele – VC Boekhoute     3-1

 

Het mooie weertje blijft maar aanhouden en de zon was terug van de partij tijdens de wedstrijd van onze eerste ploeg thuis tegen VC Boekhoute .

Terreinverzorger Bart Vervinckt had in de voormiddag nog eens de grasmaaier bovengehaald en het prachtige terrein nog eens een extra beurt gegeven .

Na de nipte nederlaag vorige week op DKW waren onze jongens terug op winst uit tegen de kampioen uit 4°A van vorig seizoen, die toch niet onderschat mocht worden .

De match startte wat afwachtend maar duidelijk zagen we overwegend wit-zwart balbezit en vooral veel middenveldspel .

De Boekhoutse doelman Van Waes was enkele malen zeer attent op pogingen van Van De Sompel en Van Driessche en de bordjes bleven lange tijd op 0-0 .

Toen op de 43°minuut Arne Cazaerck op rechts een vrije trap mocht geven , Arne bracht met een strak gemeten voorzet het leder naar de verste paal en daar kon Seba Van De Sompel mooi binnenkoppen .

Een welgekomen verdiende voorsprong net voor de rust net iets wat we nodig hadden .

Tijdens de rust gaf onze trainer zijn jongens de opdracht om nu direct voor de 2-0 te gaan door terug een versnelling hoger te schakelen en Boekhoute verder vast te zetten .

Dit loonde en we zagen direct na de koffie enkele mooie aanvallen die werden beloond met een doelpunt op de 54 min toen een collectieve aanval in een schermutseling voor het bezoekende door Brecht Baert via een rood-zwarte verdediger in het doel belandde 2-0 .

Met nog een klein half uurtje te gaan was het nu het moment om door te drukken en Boekhoute volledig uit te tellen .

Maar wat we dit seizoen al meerdere keren zagen is dat Belzele berustte in de score en het terug stil viel .

Met als gevolg dat een onoplettendheid in onze verdediging op de 65°minuut werd afgestraft door de vlugge rechterflank W.De Kock : 2-1 .

Boekhoute terug in de wedstrijd en het signaal voor Belzele om terug wakker te schieten en het roer in handen te nemen . Dit deden ze dan ook en nog geen 10 minuten later  kon Arne Cazaerck op voorzet van Denis Sehric de geruststellende 3-1 met een listig kopballetje aantekenen .

Dit was tevens de eindscore . Met deze overwinning komen we op de vijfde plaats te staan met 16 op 24 .

Volgende week een topper met de verplaatsing naar Sp Ursel die op de derde plaats staat .

We recupereren de geschorste Ben Nuytinck . Het zal zonder Seba Van De Sompel zijn die nu voor twee speeldagen langs de zijlijn moet toekijken voor de rode kaart vorige week op DKW .

Pieter Claeys en Jens Malysse zijn nog geblesseerd .

Belzele speelde vandaag met :

Vanden Broucke – Goethals – Schauvliege – De Somviele – Sehric – Cazaerck- Baert – Lippens – Van De Sompel – Van Driessche en Oduro  .

Wisselspelers : Westelinck – Verclyte – Van Leene en Comeyne

 

Vanwege de verslaggever , GC Koen Cazaerck

Koen Cazaerck
trainer
 

Wedstrijdverslag DKW - KFCE Belzele 14 Okt 2018

Gisteren verkiezingsdag, Kerkbrugge kermis en een nazomertje erboven op.

Alle ingrediënten, gekruid met een groot aantal toeschouwers ,waren aanwezig om als toeschouwer te kunnen smullen van een rasechte derby met de koppositie als inzet in 3° Provinciale A .

 

Het werd geen spektakelstuk met hoogstaand combinatievoetbal en de verwachte doelpunten bleven uit .

Het draaide uiteindelijk uit op een Arsenal score voor de thuisploeg die eerlijk gezegd iets meer het geluk aan hun zijde had dan onze jongens die minstens aanspraak konden maken op een gelijkspel .

 

DKW Evergem - KFCE Belzele  1-0

 

DKW startte het best aan deze topper en had al vlug succes toen het eerste schot op doel in de 7°min door Mathis Gysels met een harde schuiver in de rechterbenedenhoek naast PJ Westelinck werd binnengetrapt .

 

Onze keeper en captain Alain VDB ondervond nog te veel last van een blessure en besloot na de opwarming zijn plaats af te staan aan Pieter-Jan , die op die manier vervolgens voor eerst dit seizoen mocht starten als 1°doelman van KFCE Belzele .

 

Voor de rest van deze wedstrijd kweet PJ zich uitstekend van deze taak en hield hij verder zijn netten schoon .

 

Spijtig genoeg konden wij gedurende het volledige verloop van de match de bordjes niet in evenwicht krijgen en hield pech en vooral een uitstekende thuisdoelman Hautekeete ons van de verdiende gelijkmaker .

 

Gedurende de eerste helft had DKW iets meer overwicht maar in de tweede periode was het vooral Belzele dat het meest dreigender was en voor het doelgevaar zorgde .

 

Spijtig genoeg werd ook deze nochtans "faire" wedstrijd een afknapper voor enkele van onze spelers wegens het echt onnodig en overdreven " met kaarten zwaaien" van de scheidsrechter .

 

Seba Van De Sompel kreeg geel en vervolgens rood wegens volgens de scheids verwijtende opmerkingen en ook Ben Nuytinck werd met met geel bestraft . Het derde geel voor Ben die de volgende match mist .

 

Ook Goethals, Sehric en Lippens kregen " de geelzucht " . Bij DKW slechts 1 geel karton voor Van Cauwenberghe .

 

Nu zondag 21/10 spelen we thuis tegen VC Boekhoute ,kampioen van vorige jaar in 4°A , zonder de geschorste Ben Nuytinck .

 

Brent Van Leene keert terug in de kern hij kon er niet bij zijn wegens familiale verplichtingen .

 

Vanwege jullie reporter ter plaatse , Koen Cazaerck GC KFCE Belzele .

Wedstrijdverslag KVV Bassevelde - KFCE Belzele 06 Okt 2018

KVV Bassevelde - KFCE Belzele                      1-4

Onze eerste zaterdagavondwedstrijd van het seizoen op KVV Bassevelde en het is een voltreffer geworden voor onze jongens die hun beste match van de huidige competitie speelden .

Trainer Guy Van Durme hield zijn toespraak tot de groep langer dan normaal en dit had een goede reden . Guy confronteerde zijn spelersgroep met het feit dat er in de vorige wedstrijden , ondanks een niet onaardige 10 op 15 , met te weinig overgave en algemene inzet vaak te traag werd gespeeld . Tegen Bassevelde eiste hij met aandrang dat er 11 gefocusde strijdvaardige spelers aan de wedstrijd zouden starten en hem niet zouden ontgoochelen later op de avond wanneer het eindsignaal zou klinken .

De ploeg werd op enkele posities gewijzigd . Oduro, De Somviele , Van Trier en De Zutter ontbraken en Baert , Van Driessche en Vandewalle zaten in de 15-kopige kern voor deze avondmatch .

Belzele had de preek van de trainer goed in gedachte en begon met snedig voetbal en zette de Klauwaarts uit Bassevelde direct onder hoge druk . Dit resulteerde in een vroege voorsprong toen een mooie opgezette aanval door Seba Van De Sompel werd afgewerkt 0-1 .

Belzele was in alle opzichten beter en steviger op de bal dan de thuisploeg en iedereen bihj wit-zwart vocht er echt voor wat voor de beloning zorgde op de 37° minuut toen diezelfde Seba Van De Sompel zijn tweede van de avond aantekende door een vrije trap van Ben Nuytinck binnen te koppen .

Iets later werd onze captain Alain VDB  fel aangetrapt boven de voet dit nadat hij bij het uitkomen van zijn doel, buiten de grote rechthoek aan de zijlijn, de bal kon wegwerken . Eventjes vreesde men voor een vroegtijdige vervanging maar gelukkig kon hij terug in het doel plaatsnemen al had hij zichtbaar toch last .

De tweede helft startte en Belzele hield het tempo en de gedrevenheid van de eerste 45 min aan en liet bij wijlen mooi attractief voetbal zien met goede snedige infiltraties . Bassevelde greep geregeld naar het maken van directe fouten met als gevolg dat Ben Nuytinck met een hard gericht schot in de rechter benedenhoek er op vrije trap in de 55°min er 0-3 van maakte .

Onze honger was nog steeds niet gestild en een goeie 10 minuten later terug een vrijschop en de " inkopper " van dienst was Jelle Lippens die zijn eerste van het seizoen aantekende 0-4 .

Onze coach bracht dan drie verse krachten in waaronder ook Steven Comeyne die Alain VDB ( had toch wat hinder vd tik uit de eerste helft ) verving onder de lat . Onze jongens jaagden nog tevergeefs op de 0-5 maar het werd in slotminuten nog 1-4 toen een schoonheidsfoutje,wegens een te kort terugspelen op Steven Comeyne, door een Basseveldse aanvaller werd afgestraft .

Een dikke pluim voor ons volledige eerste elftal die getoond heeft te kunnen spelen voor elkaar, met elkaar en met grote inzet van de eerste tot de laatste van het team .

Een mooi en deugddoend gebaar naar hun trainer die onze boys de komende week zal klaarstomen voor de belangrijke derbymatch op co-leider en titelkandidaat DKW Evergem .

Met deze ingesteldheid terug op het veld verschijnen is de boodschap en dan zal de fusieploeg en tevens buren supergoed moeten zijn om ons puntenverlies aan te smeren .

Als iedereen terug is deze week op training zal er pittig getraind worden en heeft onze trainer allicht een luxe-selectieprobleem om de 15 voor komende zondag aan te duiden .

Vanwege een tevreden GC en reporter , Koen Cazaerck .

Wedstrijdverslag KFCE Belzele - SK Vinderhoute 30 Sept 2018

Het pre-foot etentje was al een voltreffer met een 50 tal eters , nu nog hopen op een driepunter en het zou een geslaagde zondagnamiddag worden in de Doornstraat.

Over de match zelf valt er eigenlijk niet zo veel te zeggen. Samenvattend was het een wedstrijd waarin we SKV volledig domineerden en het nalieten om hen een grotere nederlaag toe te dienen.

De eerste helft heeft onze doelman geen enkele moeilijke bal moeten onschadelijk maken en bevonden we ons constant op de helft van de tegenstrever maar verzuimden we meerdere malen om op voorsprong te komen vooral door te slordig om te springen met de meerdere kansen bij de afwerking, dus een 0-0 stand aan de rust.

Na de koffie hetzelfde spelbeeld : Belzele die Vinderhoute vastzet en druk uitoefent . Met een resultaat tot gevolg toen Ben Nuytinck op vrije trap de 1-0 kon aantekenen.

Belzele gaat verder op zijn élan en een goeie 10 minuten later kan de ingekomen Alexander Oduro de 2-0 binnenkoppen.

Iedereen dacht dat de score nog serieus ging aandikken maar ongeluk bij de afwerking  en een attente Vinderhoutse doelman hield zijn netten verder schoon.

Toch nog eventjes bibberen toen De Pourk de 2-1 kon scoren ( was de bal nu al of niet over de lijn ??? ) op de 84’ minnut maar geen nood deze cijfers bleven op het bord toen ref. Jeroen Platteau de derby affloot.

Samenvattend : Geen hoogstaande partij met een heersent Belzele maar te weinig in de afwerking en in nauwkeurigheid.

Met 10 op 15 mogen we niet mopperen en zijn we goed mee in de linkerkolom

 

Volgende week zaterdagavondvoetbal op KVV Bassevelde  .

 

Vanwege jullie reporter ter plaatse , Koen C.

Koen Cazaerck
trainer